Jaduza

Duurzaam èn veelzijdig

Welkom!

Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Janine Metselaar (1974). In 1997 behaalde ik mijn diploma aan de lerarenopleiding Nederlands en ging toen ook aan de slag als docent Nederlands. Toevallig was dit op een VMBO-groenschool en daar mocht ik ook het vak dierenverzorging gaan geven.

Docent Nederlands en dierverzorging

Met de nodige onderwijservaring èn een agrarische achtergrond kwam ik op het idee om een lessenserie dierenverzorging te schrijven. Deze is inmiddels uitgegeven door Instituut Laudius. Vele cursisten hebben de cursus afgerond en een diploma behaald. Voor Libelle Academy heb ik een online workshop EHBO bij dieren ontwikkeld: Libelle Academy.

Van vele markten thuis...

Inmiddels ligt het lesgeven in het reguliere onderwijs achter mij. En heb ik de tijd en ruimte om te doen wat op mijn pad komt. Zoals stukjes schrijven over wat me bezighoudt, opfriscursussen Nederlands verzorgen, met verschillende partijen meedenken over hoe free publicity te genereren, workshops over zwerfafval verzorgen, maar ook werken in de groentetuin en kerstmarkten op locatie verzorgen. Uitgangspunt is dat ik er blij van word. En als het even kan, de wereld beter...

Wat kan ik voor je doen?

Wil je een (duurzame) boodschap verkondigen? Graag denk ik met je mee! En samen komen we dan zeker tot een creatief/innovatief plan. Vervolgens vertaal ik dit naar een goedlopende tekst en verkondigen we het op strategische wijze in de pers en via Social Media. En wil je namens je bedrijf graag regelmatig een onderscheidende nieuwsbrief gaan versturen? Ik kom graag met een originele invulling!
Met een schat aan didactische kennis en ervaring kan ik op maat geschreven lessen en presentaties maken, met name op het gebied van natuureducatie en dierenverzorging. Informeer hier naar de mogelijkheden